Agrilight en het Coronavirus

Coronavirus update Agrilight

 

De impact van het Coronavirus kent inmiddels een enorme omvang en raakt ons allen. Ook wij ontvangen inmiddels signalen van onze toeleveranciers dat verwachte levertijden zullen oplopen. Wij proberen er alles aan te doen om deze gevolgen zo klein mogelijk te houden voor onze klanten.

 

Gezien Agrilight deels voorraadhoudend is en wij produceren in Nederland binnen onze groep van bedrijven, kunnen wij de komende weken onze klanten de meeste producten blijven leveren. Dat is goed nieuws!

 

Hoewel er nog weinig concrete informatie is over deze oplopende levertijden, willen wij dit signaal al wel afgeven. Vanzelfsprekend zullen wij u de komende weken goed op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

 

Dit betekent sowieso dat het van groot belang is om zo spoedig mogelijk aan te geven welke producten u nodig heeft. Hiermee kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op uw behoeften, maar u ook tijdig laten weten of en welke (langere) levertermijnen van toepassing zijn. Hoe eerder wij dit weten, hoe beter wij hierop in kunnen spelen. Dit is zowel in uw alsmede ons belang!

De bezetting van Agrilight is in lijn met de landelijke adviezen. Door de moderne technieken zijn wij goed bereikbaar en kunnen vragen en bestellingen normaal verwerkt worden.

 

Onze productiefaciliteit is nog wel aan het produceren.

Wij doen ons uiterste best om u zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van deze vervelende situatie, maar zijn daarbij ook van u afhankelijk.

 

Wees gerust, we zijn meer dan ooit verenigd in deze uitzonderlijke situatie. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.